e
Banner

Etiketler: nihat ergun



Kimya sektörü 6 hedefle büyüyecek


Yayın: 20-09-2012
Kategori: Kimya

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Türkiye Kimya Sektörü Strateji Belgesi’nde 6 hedef belirlediklerini açıkladı.




Ergün: Volkswagen'e 'hızlı' dedi, sinyali Skoda verdi!


Yayın: 12-11-2012
Kategori: Ekonomi Gündemi

Bakan Ergün Türkiye'de çok satan ancak otomobil üretimi yapmayan VW'ye “Hızlı olun” mesajı verdi. VW bünyesindeki Skoda'dan ise ‘Gerçek yatırım için istekliyiz. Yedek parçayla ilgileniyoruz' yanıtı geldi





Türkiye Sanayi Stratejisi ve ‘Demir’ Hedefler


Yayın: 30-11-2012
Kategori: Demiryolu

“Sanayicimizin rekabet gücünü artırmamız için üretilen malların pazarlara ulaşması noktasında hem şahısların hem de ürünlerin mobilitesini artırmamız gerekiyor. Bu nedenle, Sanayi Strateji Belgesi’nde ortaya koyduğumuz demiryolu taşımacılığını geliştirmeye yönelik eylemleri çok önemsiyor ve hayata geçmesi için de gerekli her türlü izleme ve değerlendirme çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”





Bakan Ergün: Filyos lojistik alanı enerji üssü olacak!


Yayın: 16-01-2013
Kategori: Enerji

Sanayi Bakanı Nihat Ergün, kurulacak endüstri bölgeleriyle yatırım önündeki tüm engellerin kaldırıldığını böylece diğer yatırımların da tetikleneceğini açıkladı.





Sanayi kadar lojistik de STRATEJİK PERSPEKTİF kazanacak


Yayın: 18-01-2013
Kategori: Ekonomi Gündemi

Bakanlık ve hükümet olarak makroekonomik istikrarı reel sektöre yansıtmak ve daha rekabetçi bir iş dünyası oluşturmak için önemli çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Türkiye’nin rekabet gücünü artıracağı enstrümanlardan birinin de lojistik olduğunu söylüyor. Bakan Ergün, sektörlere perspektif kazandırırken lojistiği de önemsediklerini, Sanayi Strateji ile birlikte taşımacılık ayağının da yol haritasını çizdiklerini aktarıyor.